Здравейте, сигурно и други хора с Iphone имат проблем с рутерите,затова реших да споделя моя опит,за да не си блъскат главите като мен.Iphone не се свързва с всички с еднаква скорост.Първия рутер беше Buffalo N300 и с него всичко беше на ред,докато не се повреди.Върнах го в Мултирама за поправка и за де не стоя без рутер, докато го оправят си взех евтина Тенда N рутер 311R .С него тел се свързва,но ако гледате клип от You tube изтегля една трета от клипа и спира и нерви

Сафари тегли половин страница и спира.Нищо си викам ше чакам бъфалото.Мина месец и от Мултирама ми казват,че китайците не го оправили ами предлагат друг за същите пари и параметри-Level One WBR6020.И кво да правя викам ок нали е като бъфалото 100 кинта сигурно ше е ок .Да ама не.И после прочетох това
http://discussions.apple.com/message.js ... D=11370812 и почнах лекинко да спрягам глаголи.Четох по форумите ,ъпгреидвах фирмуери,сменях защити,махах филтри и по mac адрес настройвах, не ще пущината да си комуникира с Iphona.С три други лаптопа работи безупречно,а с тел. не ще.Хубавото е,че с тия упражнения успях да настроя Tendata и сега съм с него, а "Първо ниво"

почива.Но ако има някой идея съм готов да я приложа.А за тенда мога да покажа какви са настройките,за да ви работи с любимите ни телефончета.