Какви са Ви отзивите за iOS4 на 3G?
Re: Какви са Ви отзивите за iOS4 на 3G?
Последно промяна от N1k0lA на 27 Авг 2010, 23:35, променено общо 1 път.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Колеги отидох на 4.0.2 и телефона е доста по-бърз, очарован съм...естествено без multitasking i wallpaper , но може да си ги активирате и деактивирате с zToggle от Cydia 

Незнам да ви кажа честно до последно седях с 3.1.3...и какво ме накара тука преди 2 седмици да ъпдейтна, незнам?! Първо много се радвах за multitaskinga i home screena, но реално с тях телефона е почти неизползваем, мъка голяма. Изключих ги и в момента като функции останаха нещата от 3.1.3. Да не забравяме факта, че за сега няма БДС клавиатурата, което не е за подценяване. Май iOS 4 от "кумова" срам го направих и за 3G. Ще чакаме орязването сега да видиме какъв пясък ще ни хвърлят в очите
iPhone 3G 8 GB, Neverlock, 4.0.1, redsn0w jailbreak
На 4.0.2 3g работи по добре а и защо не свалиш на 3.1.3 

Доволен съм работи супер.
Без мулти таск и тапет.
Без мулти таск и тапет.
На мен ми е пуснато всичко и телефона лети.
Ти сериозно ли ?!?uomoto написа:На мен ми е пуснато всичко и телефона лети.

Защо да се базикам?Тествано е с други телефони , по бързо се пуска камерата и по бързо снима.
Изглежда сте попаднали на 3Г-та от вълшебната партида! Откакто го имам, съм минал през всички версии от 2.x и нагоре и така до най-ужасната 4.0 и последващите я мазила, но толкова лоша работа не съм виждал на телефон! Това е положението и това е реалността поне при мен! Засега по-добра от 3.1.3 не съм имал ... с нетърпение очаквам другата седмица!
"Legio Patria Nostra"
Незнам на какво се дължи,ясвно всеки телефон си го правят по разлчен начин.При мен си е доста добре.
Наистина, като изключих Spotlight Search и рестартирах, телефона стана по-жив. Преди това след free up memory от SBSettings се освобождаваха 45-50 МБ, а сега - 50-55 МБ.
Колега явно с тебе сме минали през повечето версии и затова знаем каква е разликата..определено от 3.1.3 по-добре не е било.Чета за 4.1 че по добра скорост извадили от 3G-то...да видим?!?housemd70 написа:Изглежда сте попаднали на 3Г-та от вълшебната партида! Откакто го имам, съм минал през всички версии от 2.x и нагоре и така до най-ужасната 4.0 и последващите я мазила, но толкова лоша работа не съм виждал на телефон! Това е положението и това е реалността поне при мен! Засега по-добра от 3.1.3 не съм имал ... с нетърпение очаквам другата седмица!
Може и да е на късмет с телефона.
Моят е от Чехия 16GB ФО.
С 3.1.2 бях, няма нещо което да работи по зле с 4.0.1.
Може би влизането в Settings е малко по бавно(може и да си въобразявам).
Моят е от Чехия 16GB ФО.
С 3.1.2 бях, няма нещо което да работи по зле с 4.0.1.
Може би влизането в Settings е малко по бавно(може и да си въобразявам).
Не си въобразяваш ... и не е само в Сетингите 

"Legio Patria Nostra"
Здравейте,
ъпдейтнах ФО 3G 3.0 до 4.2.1. За момента всичко му работи, обаче тапета не се явява. Единствено като е включен в иТюнса за миг се вясва и изчезва и всичко отзад е черно. А иначе си ги избира картинките и ги запазва. Да имате идея къде се крият тапетите? Не смятам да джейлвам и да слагам Сидиа.
Забравих да добавя - ристорвах няколко пъти, слагах му бекъпа, другия път го сетвах като нов телефон - все тая -никакви тапети няма.
PS:Хммм, след 5ия рестарт се появи уолпейпъра......Вероятно тапет за хоум скрийна няма да има хич за 3Г?
ъпдейтнах ФО 3G 3.0 до 4.2.1. За момента всичко му работи, обаче тапета не се явява. Единствено като е включен в иТюнса за миг се вясва и изчезва и всичко отзад е черно. А иначе си ги избира картинките и ги запазва. Да имате идея къде се крият тапетите? Не смятам да джейлвам и да слагам Сидиа.
Забравих да добавя - ристорвах няколко пъти, слагах му бекъпа, другия път го сетвах като нов телефон - все тая -никакви тапети няма.
PS:Хммм, след 5ия рестарт се появи уолпейпъра......Вероятно тапет за хоум скрийна няма да има хич за 3Г?
iPhone 4G 32GB
iPhone 16GB 3.0+SENA black Genuine Leather case+Titan Phoenix steel skin
MacBook Pro
iPhone 16GB 3.0+SENA black Genuine Leather case+Titan Phoenix steel skin
MacBook Pro
Важи ли да исказваме мнеие как се държи на 3GS ?
Одеве сложих 4.2.1 и мога да кажа,че всичко е перфектно направо е супер кеф иконите с появяват още по плавно,приложенията се стартират по бързо и въобще промените ме кефят
Одеве сложих 4.2.1 и мога да кажа,че всичко е перфектно направо е супер кеф иконите с появяват още по плавно,приложенията се стартират по бързо и въобще промените ме кефят

Никой и за нищо на света може да ме убеди, че iOS4 работи перфектно на 3G.
Не разбрах те ли че 3G-то "заковава" на 3.1.3 и с тази iOS работи най-добре.
За какво е нужно да товарите телефоните си с глупости.
Wallpapers и мултитаскинг, и да се "одерете" няма как да заработят нормално.
"Видял Манго пу..а, па и на него му се присакало".
На 2G последният официален FW е имено 3.1.3, а с какво е по-различен 3G-то от 2G-то, освен пласмаса и GPS.
Но като си нямате работа си играйте, ще дойде време да се върнете обратно към iOS3.
Темата е за 3G и iOS4. Не на празно на 3GS и ма едно S на края.
Та точно това S "казва" всичко-Speed
Не разбрах те ли че 3G-то "заковава" на 3.1.3 и с тази iOS работи най-добре.
За какво е нужно да товарите телефоните си с глупости.
Wallpapers и мултитаскинг, и да се "одерете" няма как да заработят нормално.
"Видял Манго пу..а, па и на него му се присакало".

На 2G последният официален FW е имено 3.1.3, а с какво е по-различен 3G-то от 2G-то, освен пласмаса и GPS.

Но като си нямате работа си играйте, ще дойде време да се върнете обратно към iOS3.
А на iPhone4 направо иконите долитат с космически кораб, има и специални ефекти от twentieth century fox.Dean1 написа:Важи ли да исказваме мнеие как се държи на 3GS ?
Темата е за 3G и iOS4. Не на празно на 3GS и ма едно S на края.
Та точно това S "казва" всичко-Speed

Apple iPhone 4 iOS 5 b1