Какво да гледаме когато купуваме iPhone?
Какво да гледаме когато купуваме iPhone?
Благодаря на всички които помогнаха със съвети вече и аз съм с iPhone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от koi4o88 на 09 Апр 2008, 09:47, променено общо 1 път.
Re: Какво да гледаме когато купуваме iPhone?
Ами отиди на http://www.apple.com/iphone/gallery виж снимките и сравнявай!
ПС: ако поне веднъж си виждал и държал iPhone няма как да го обиркаш, пък и гледай за логото на apple
ПС: ако поне веднъж си виждал и държал iPhone няма как да го обиркаш, пък и гледай за логото на apple
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- wildfury
- Обратна връзка:
Менте надали ще е въпреки, че можеш просто да го сравниш със снимките спокоино
). Сега отностно това дали самия телефон е в добро състояние както хардваерно така и софтварно след като ти е приятел го накарай да го разкодираш тела да го тестваш една седмица и после го купи като се убедиш че не е с дефекти хардваерни, защото има ли такива ще си доста прецекан......... (гледай дали самия дисплей не е прецакан смисъл дали цялата повърхност откликва на допир при отваряне на приложенията, дали като ти звънят се чува звъненето, камерата дали прави нормални снимки....... има и други бъгове на някои от телефоните дано този, които ти предлагат ги няма тези, защото е неприятно.....)

iPhone 4GB with Firmware 1.1.4
Modem Firmware 04.04.05_G
Аксесоари: Golla Bag & калъф BELKIN
http://www.Golla.fi
Ами проблема е там че не съм държал .... а някои има ли снимка на сертификата за ифно да видя какво представлява.
Телефона е разкодиран и е ползван 2 дена ...мерси мн за помоща ...надявам се всичко да е ок и след няколко дена и аз да съм с iPhonewildfury написа:Менте надали ще е въпреки, че можеш просто да го сравниш със снимките спокоино). Сега отностно това дали самия телефон е в добро състояние както хардваерно така и софтварно след като ти е приятел го накарай да го разкодираш тела да го тестваш една седмица и после го купи като се убедиш че не е с дефекти хардваерни, защото има ли такива ще си доста прецекан......... (гледай дали самия дисплей не е прецакан смисъл дали цялата повърхност откликва на допир при отваряне на приложенията, дали като ти звънят се чува звъненето, камерата дали прави нормални снимки....... има и други бъгове на някои от телефоните дано този, които ти предлагат ги няма тези, защото е неприятно.....)

- wildfury
- Обратна връзка:
междо другото ако си от софия аз бих те посъветвал да се свържеш с някои от модераторите тук да си оредите една среща да им предложиш някаква синволична сума за изгубеното време да ти го видят тела и да ти го отключат и да ти кажат мнението си пък знаеш ли може да те огрее някои на добра воля без пари....... това бих направил аз.......
iPhone 4GB with Firmware 1.1.4
За да имаш представа от телефона отиди в магазин ПЛЕСИО, София на ул. Ангел Кънчев 5
Там имат iPhone който можеш да разглеждаш колкото си искаш

iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
хаха там в Плесио в кво състояние го държат тоя iphone, малко като местната к**ва пипана и не почистена.
Ами предложи му на момчето да го види някъде другаде, че и той да го попипа, аз за там се сещам!
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- Ivailo.Markov
- Обратна връзка:
iPhone-а са го махнали.naynick написа:За да имаш представа от телефона отиди в магазин ПЛЕСИО, София на ул. Ангел Кънчев 5
1 iPod Touch Jailbroken (instructed my friend on Skype) 

мхм и аз ходих вчера да видя и го бяха махнали...ходих и до джефф ама там пък ми казаха че немога да го разгледамIvailo.Markov написа:iPhone-а са го махнали.naynick написа:За да имаш представа от телефона отиди в магазин ПЛЕСИО, София на ул. Ангел Кънчев 5

Баси и търговците нещастни. Не знам кой ги учи на бизнес тези хорица.
Ами то ако е apple си личи от 100 метра ,няма как да се обаркаш 

Според мен цялото заглавие на темата е много смотан въпрос.
Този въпрос става за хляб, "Какво да гледаме като си купуваме хляб"
Дали е пресен, дали е зърнест, черен и т.н.
Но за iphone кво има да му гледаш? лачен, черен, работи, бръсне, лови мацки, минуети праи....
Този въпрос става за хляб, "Какво да гледаме като си купуваме хляб"
Дали е пресен, дали е зърнест, черен и т.н.
Но за iphone кво има да му гледаш? лачен, черен, работи, бръсне, лови мацки, минуети праи....