Малък проблем след последния ъпдейт на Skype
Малък проблем след последния ъпдейт на Skype
Дреболия е но ме дразни. Направи ми впечатление,че след последния ъпдейт на скайп, като отида на даден контакт и избера " View Full Profile " информацията ми излиза изместена силно вдясно тоест се вижда само малка част от лявата и страна. Преди ъпдейта всичко си беше ОК. Само при мен ли е това , някой забелязал ли е същото? Преинсталирах скайпа - проблема си остана 

Re: Малък проблем след последния ъпдейт на Skype
При мене е било така винаги.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
И при мен също винаги е било така!
Странно наистина, че при мен преди ъпдейта си беше както трябва ...едва ли съм бил единствения.
Привет, преди ден или два си ъпдейтнах скайпа и сега се сетих за твоята тема. Пробвах да вида как ми излиза инфото на профилите и сега си е нормално, посредата си е. На ъпдейта пишеше че е пробвано на айпад и на ос 3,2!
Нова неприятна изненада- освен гореописаното явление, когато вляза в чат, започна да пиша в ландскейп режим и съответно в края на диалога се опитам да изляза от чата без да съм изправил телефона ( тоест в ландскейп режим ) ми крашва програмата. Ако си пиша в ландскейп и после преди да изляза от чата изправя телефона - няма проблем! Само когато излизам от чат с телефон в легнало положение се получава инфекцията ... Някой има ли идеи дали може да е от приложение или ще се чака нов ъпдейт ( последно съм инсталирал Cyntact , помислих че е от него и го изтрих от Cydia , но проблема със крашването на скайп както и предния описан си останаха... )
Ползвай Nimbuzz... Skype товари супер много! и батерията ти отива доста по бързо...
пробвай С Nimbuzz и ще усетиш разликата!
пробвай С Nimbuzz и ще усетиш разликата!
iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
Айде още един да ми препоръча нъмбъза и и се мятам 

И при мен същите проблеми има с Skype,скачай на Nimbuzz или на Fring.
Това с крашването го има от както направиха Landscape-a на skype. Проблема си идва от самия Skype.
Аз за чат ползвам IM+, а Skype само за разговори.
Nimbuzz е мега бавен от към зареждане на контактите и затова не го предпочитам.
Fring е най добре, но уви единствената причина да не го ползвам е това, че няма Landscape.
Аз за чат ползвам IM+, а Skype само за разговори.
Nimbuzz е мега бавен от към зареждане на контактите и затова не го предпочитам.
Fring е най добре, но уви единствената причина да не го ползвам е това, че няма Landscape.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
Значи ще чакам поредния ъпдейт. Рядко чатя в скайп от телефона, така че не ми е фатален този недостатък. Кофти само дето изтрих почти всичко свалено от сидия - мислех че проблема е бил в несъвместимост на скайп с някое от приложенията, които съм свалил оттам 

До колкото знам, преди е имал проблеми с MobileSubstrate, но сега нямам идея.
Е от четеното от форума си спомням, че някой от админите беше споменал за съответната програма, че след последните ъпдейти се самоизключва с пускането на скайп, така че не би трябвало тя да е препъни камъка... 

Някой да се справи с проблема, че направо ме побърква? 

Това не е от последния ъпдеит а от предпоследния . Мислех че с последния ще го оправят но ... !eureka написа:Някой да се справи с проблема, че направо ме побърква?
Аз вече го ползвам скаипа само за да добавя номер . Фринга няма грешка , яко видео разговори през 3G.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Същата работа и след днешния ъпдеит ! И клавиатурата ми се струва че скрива и реда за писане в чата , особено ако я завъртиш на широко и после на тясно . Не знам какво толкова му ъпдеитват ама дано да го оправят по нататък .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Да, като е на широко не се вижда какво пишеш, общо взето гледам, че с този ъпдейт по-бързо зарежда контактите. Определено Skype е бъгава програма, случвало ми се е като го завартя на широко да почва да мига дисплея и след малко ме изхвърля. 

-
Здравейте ,
аз също искам да споделя моят проблем със СКАЙП.
Имам Iphone 4 , с операционна с-ма 4.3.2 , jailbreak-нат , и проблема е ,че не мога да кача никоя версия на скайп ,вече пробвах всички налични през Instalous , но нито една не тръгва. Пробвах също и Nimbuzz , но и нея не мога да заредя. Някой имал ли е подобен случай и ако има опит нека помогне .
аз също искам да споделя моят проблем със СКАЙП.
Имам Iphone 4 , с операционна с-ма 4.3.2 , jailbreak-нат , и проблема е ,че не мога да кача никоя версия на скайп ,вече пробвах всички налични през Instalous , но нито една не тръгва. Пробвах също и Nimbuzz , но и нея не мога да заредя. Някой имал ли е подобен случай и ако има опит нека помогне .
Изтегли си го от AppStore, все пак skype е безплатно приложение.
-
E да , ама за да се регистрирам там трябва да давам номера на дебитни карти и т.н дори и да свалям безплатни приложения. А няма сега само заради това да си вадя Виза карта. Аз предполагам, че има някаква несъвместимост между моята операционна система и скайп, и може би при по-нови версии на скайп ще се инсталира .... но това са само мои догатки. Възможно ли е джейлбрейка да е причината?MtMCooLBG написа:Изтегли си го от AppStore, все пак skype е безплатно приложение.
Свали си IM+ Pro от installous. Супер е яка и няма лаг като в скайп. Аз си ползвам нея и за скайп и за фейсбук.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... %8F+iTunesCanavarrro написа:E да , ама за да се регистрирам там трябва да давам номера на дебитни карти и т.н дори и да свалям безплатни приложения. А няма сега само заради това да си вадя Виза карта. Аз предполагам, че има някаква несъвместимост между моята операционна система и скайп, и може би при по-нови версии на скайп ще се инсталира .... но това са само мои догатки. Възможно ли е джейлбрейка да е причината?MtMCooLBG написа:Изтегли си го от AppStore, все пак skype е безплатно приложение.
Това ти трябва

Честит празник!

iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)