It is currently 19 Feb 2020, 16:08

 • Новини
  Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
  746 Topics
  20806 Posts
  Last post зеркала гидры
  by KuzmaVew View the latest post
 • Всичко за iPad
  Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
  213 Topics
  1612 Posts
  Last post Ipad not connecting to Wi-Fi
  by Lois Collins View the latest post
 • Всичко за iPhone
  Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
  1371 Topics
  12213 Posts
  Last post Re: Помощ! Отключване на iPho…
  by Krastanov View the latest post
 • Всичко за iPod touch
  Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
  166 Topics
  1614 Posts
  Last post Re: ipod touch 4gen help
  by Dimitarstokam View the latest post
 • Всичко за Apple Mac
  Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
  260 Topics
  2003 Posts
  Last post Re: Загряване
  by Тина View the latest post
 • Често задавани въпроси
  Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
  605 Topics
  3635 Posts
  Last post Re: Може ли да се провери, да…
  by kiko_96 View the latest post
 • Български превод
  Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
  30 Topics
  1143 Posts
  Last post Re: Новини на български
  by Alxx View the latest post
 • Съвети и ръководства
  Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
  154 Topics
  4791 Posts
  Last post Re: Открийте към кой оператор…
  by vic1914 View the latest post
 • Активиране и отключване
  Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
  143 Topics
  10331 Posts
  Last post Re: Проблем с активация на iM…
  by Alxx View the latest post
 • iPhone / 3G(S) / 4(S) / 5(S) / 6(S) / 6(S) Plus / SE / 7,7 Plus / 8,8 Plus / X / XR / XS / XS Max
  Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
  12 Topics
  1100 Posts
  Last post Продавам iphone xs, xs max, 1…
  by filyov View the latest post
 • За всички други продукти на Apple
  Това е мястото за покупко-продажба на Apple iPod музикални плейъри, Apple iPad таблети, мобилни и настолни компютри Аpple Macbook, Apple Watch и други продукти на компанията или аксесоари, предназначени за тях...
  2 Topics
  2 Posts
  Last post Как да прикачим снимки към об…
  by m0v3mp3 View the latest post
 • За останалите неща
  Тук е мястото, където може да публикувате своите обяви за покупка, продажба или замяна на всякакви други продукти, които не са свързани с iPhone, Apple или съответно аксесоари за тях. Например други марки мобилни телефони, музикални плейъри, лаптопи, компютри и каквото още друго се сетите...
  2 Topics
  2 Posts
  Last post Как да прикачим снимки към об…
  by m0v3mp3 View the latest post

Login  •  Register

Who is online

In total there are 80 users online :: 3 registered, 0 hidden and 77 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 449 on 05 Aug 2019, 17:04

Statistics

Total posts 99540 • Total topics 7358 • Total members 37322 • Our newest member KuzmaVew